Klirr i plånboken och Bullerbybarn...

Sådär, nu är alla räkningar betalda och jag känner att jag har rätt mycket kvar av min lön. Känns ju bra.

Är lite småmysig idag. Och väldigt kär. Allt känns så bra.
Älskar min sötplutt så mycket.

Nu ska jag snart titta på "Barnen i Bullerbyn". Jag är så otroligt förtjust i alla Astrid Lindgren-filmerna och böckerna med för den delen. Men filmerna är så bra.
Det är en filmdag idag med, lite grått ute fast det regnar inte iallafall.

Snart är det lördag och alla vet ju vad som väntar då....

FÖDELSEDAG!!!!

Gud vad jag tjatar. Men vadå?, man fyller ju bara år en gång om året. Då tycker jag att man faktiskt får tjata lite om det. Eller hur?

Hej Hej...

God mat med mina flickor på "LaFamilia"...

Ikväll har mina flickor, som heter Erika, Hanna och Caroline, firat mina 26 år som jag fyller på lördag. Vi åt sååå otroligt god mat på "LaFamilia". Jättebra och jättegott.
Mina fina flickor.
=) =) =)

Är hemma nu. S har åkt och jobbat och jag får sova ensam hela natten IGEN.
Tråkigt. Men så är det med en polis i familjen. =/

Är ledig imorgon. Det är ju skönt det för jag känner mig lite lullig efter ett par glas vin nu ikväll.
Hade varit kuligt med lite dans på BK men det är ju tisdag. SYND!

Jaja...vi ses la imorrn....

Pöss...

Helgen som gått...

Lördagskvällen var rolig.
Sara och jag satt hemma hos Sara och pratade massor och sminkade massor och tog sönder deras dator och massor. Eller nej, vi tog inte sönder den men internet slutade att fungera. Och även TV:n slutade fungera. Jättemysko! Hoppas de har fått igång allt.
Vi hamnade iallfall på Harrys & BK, det var kuligt. Träffade Jossan och Mattias som sprang omkring med kameran för att fota för Ågatan.se. Träffade oxå en gammal klasskamrat, Joakim. Det var roligt. Han hade blivit pappa.
Åkte hem till älsklingen med halv två bussen. Skönt att inte vara ute till 3.

Igår var S syster, Emma, här. Hon klippte mig och S. Så nu har jag ännu kortare hår, men det är jättefint. En kort page med längre hår framtill och högt bak i nacken. Får väl se om det dyker upp nån bild här så småning om.
Gjorde en äpplepaj igår med, det var mumma. Får bli fler gånger, men inte alltför ofta.

Åhhhh, på lördag fyller jag år. Jasså, hade jag redan sagt det. Jaha! Sorry!

Nu ska jag äta frulle, sov lite för länge. Sen är det jobba som gäller. Och ikväll ska S få äran att färga mitt hår.

Bye Bye...

Lördag

Har jobbat på Face idag. Det var så roligt.
Blev lite besviken att jag skulle sluta kl 14 och itne kl 15. Men men...så är det med det.
Ska ju jobba i Norrköping på fredag och lördag så det blir nog bra.

På lördag fyllerj ag år...hihi...

Ikväll blir det utgång med Sara-pinglan. Ska bli roligt.
Ska sminka henne vacker. Fast det är hon ju såklart redan, men ännu vackrare ska hon bli.

Trevlig helg på er....

Min biologiska klocka tickar....

Somnade vid typ 01.30 i natt. Det berodde på att S inte var hemma och att jag sov några timmar på eftermiddagen.
Men när jag väl somnade så drömde jag så konstigt.
Drömmde att jag och S var på BB och att vi hade fått en liten pojke. Men jag var så ledsen för jag fick inte se bebisen, sjuksköterskan tog honom i från mig och jag visste inte varför.
Det konstiga med drömmen var att jag kände så starka känslor, sånna känslor som jag tror att bara en mor till sitt barn kan känna. Det var så otroligt starkt och verkligt.
Nu för tiden går det nästan inte en natt utan att jag drömmer att jag är gravid eller att jag är på förlossningen eller att jag håller i mitt lilla barn.
Man kan ju undra om detta är min biologiska klocka som tickar på. Jag tror det. Erika tror det. Men S han vill nog inte än. Och jag har förståelse för honom. Han vill komma in i sitt nya jobb ordentligt. Det är ju inte vilket jobb som helst, han är ju blivande polis.

Min syster Emelie ringde för en stund sedan och frågade om vi vill följa med på dop den 6 oktober. Det är min kusin som ska döpa sin lille Elias. (Elias var ju mitt namn på min pojke om jag får nån.) Det dumma är att jag ska jobba både på Face och på Priso den dagen. Får se om det ordnar sig.

Nu måste jag äta nåt och sen bege mig till jobbet.


Just Me....

Här förljer lite bilder på mig...man har ju förändrats lite med åren... Lite kul att se.






Torsdagen den 20/9....bara 9 dagar tills jag blir 26 år.

Åh, jag kan inte hålla tassarna borta från Nelly.se. Så mycket fina kläder på ett och samma ställe. Man kan inte hejda sig.



Hittade en jättefin grå tunika/klänning som är mega snygg till leggings. Lätt att den dimper ner i min brevlåda typ på måndag. =) Då kommer jag kunna ha den på min födelsedag. Roligt.

Jag är väldigt nyfiken på vad min pojke har tänkt sig köpa till mig. Eller saken är den att jag vet att han redan har shoppat en del. Och jag vet att presenterna finns någonstans här i vår lägenhet....men vart?
Man får inte snoka och det tänker jag inte göra heller. Är bara väldigt nyfiken. Ska bli väldigt spännande att se vad det är för jag har inte sagt nåt som jag önskar mig. Kuligt!

På onsdag ska jag, Jossan och Emelie nog ta lite syskonbilder i Mattes studio. Ska bli roligt.
För ca 5 år sen tog vi sånna kort på Rapps Foto i Linköping. Men det känns som om det är dags att ta nya.
Alla tre har ju förändrats lite sedan dess.

Nu ska jag leta upp nån bra bok att koppla av med. Läste ut "Isprinsessan" igår. Jättebra bok , verkligen. Ska läsa mer av Camilla Läckberg har jag tänkt mig. Men jag tycker det är kul att variera lite emellanåt. Inte bara deckare och kriminalere. Fast det är ju dock mina favoriter.

hej puss ses...


Vill måååla nån...NU!

Har just kollat på Top Model på 3:an. Blev så sugen på att sminka.
Längtar till på lördag när jag äntligen ska få göra det. Ska jobba på Face 11-15. Så roligt.
Hoppas jag får nån kulig kund som vill ha nån vågad makeup.
Ska faktiskt prata med min kära syster om inte hon vill göra nån kul fotosession med mig som make up artist.
Vore toppen roligt. Kanske lite 80-tals inspirerat. Gillar starka färger. Typ bubbelgumsrosa läppar och blå mascara . Vore coolt.




Har fått hem en jättefin blå tunika från Nelly.se märket Soaked. Mycket snygg men jag har inte provat den än. Men den ser ut att passa. Snygg till vita jeans, som jag inte har några. Jag är däremot sugen på att köpa ett par mörkgrå jeans. Tänk det med ett par lackpumps i svart, som jag faktiskt har. Yippie!

Är väldigt sugen på en kul tjejkväll på lördag. Känner för ett glas vitt och tjejsnack med massor bra musik och sen dans. Är det nån som är på?

Nä nu ska jag umgås med min S. Stackarn har fått en kofot i skallen. Vet inte vad han sysslar med om dagarna, pojken min. Men söt, det är han.

Kramisar....


Erika



Jag har en sån go vän. Den bästa man kan tänka sig.
Det är denna lilla pepparkaka här ovanför.
Bara så ni vet.

Puss Puss min lilla negerboll...

Sov gott lillebror...

image152

Fick en gråt attack ikväll med. Råkade se slutet av "Allra käraste syster" på TV:n och kom att tänka på denna underbara hund. Jag saknar honom så mycket, fortfarande. Det måste vara nästan 4 år sedan han lämnade oss och det gör fortfarande så ont. Han var min lillebror och jag älskade honom så mycket. Det gjorde vi alla.
Han fanns ju alltid där när man behövde honom. Om man var ledsen så pussade han verkligen bort tårarna från kinden. Och om man var glad så var han där och bus skällde på oss. Han var en drömhund.
Och han var så knäpp oxå, skulle alltid dricka vatten från kranen på toan eller i köket och så blev han helt galen så fort man nämnde "Fanten". "Fanten" är en elefant, mjukisdjur, som Limpan älskade. Den hämtade han alltid när man kom hem och hade den i munnen oså lät han som en ko. Jag kan inte förklara hur det lät, men ungefär som ko som råmar jättelänge. Glömmer aldrig när han fick ett ryck i skogen och sprang omkull farmor. Oj oj...

Limpan, du finns alltid hos mig.

Puss Puss

o´boy, vilket vackert väder....

Solen har lyst över Östergötland och det har varit underbart.
Jag, S och S:s föräldrar åkte till deras mysiga torp i Ulrika idag. Vi åt en god frukost ute i solen för att sedan ta en liten promenad in till den årliga marknaden i samhället.
Ulrika Marknad, jag säger då det! Den bästa marknaden att mysa omkring på tycker jag. Helt klart den trevligaste.
Jag hittade en liten, liten gris som jag har plaserat i mitt köksfönster. Den är verkligen liten, bara 2 cm hög och ca 3 cm lång och jättegullig. Köpte även två lösteer varav namnet på det ena var "Ulrika Blandning". Provsmakade det nu ikväll framför TV:n. Godkänt! Köpte även en burk hjortronsylt, för det gillar jag. Det är makalöst gott på pannkakor och såklart till vaniljglass. Vi avslutade vårt strosande med en langos. Den var sådär tycker jag, mest flottigt. Första och sista gången jag äter det. Vi promenerade tillbaka till torpet och satte oss i solen och hade det gott. Underbar dag, verkligen.

Imorgon är det jobb igen, även i helgen. S ska jobba hårda nattpass så jag får sova ensamen. Men jag får väl krama nallen istället.

Nu är det dags att knyta en knut på mig.
Nattinatt...

Onsdagen den 12/9

Ska strax bege mig till jobbet.
Nu för tiden, det vill säga sedan i lördags, blir det att promenera dit. Min cykel blev nämnligen stulen vid stationen någon gång under lördagen. Typiskt! Blir såååå arg.
Fast å andra sidan får jag ju lite mer motion nu.

Imorgon ska vi till Ulrika marknad. Det ska bli trevligt.
Hoppas det är fint väder bara. Inget kul om det regnar.

S är på stan. Han skulle visst köpa födelsedagspresenter till mig. Hihi...fast det är ju ett par veckor kvar innan jag fyller år.
26 år. Bara fyra år kvar tills man fyller 30.

Nu måste jag gå....
Bye bye...

den som väntar....

Åhhh, "Bitten" ska inte lanseras förrän nu i höst.
Så jag får väl vänta lite till då. Det är ju nääästan höst nu.

"Bitten"

Fastnade vid Oprah på TV:n i morse. Sarah Jessica Parker var gäst och hon presenterade sitt klädmärke "Bitten".
Jag kan säga som så att nu är även jag helt "Bitten".
Så härliga kläder och till så bra priser.
Hon designar kläder, både vardags och fest, som inte ska komma att kosta mer än 20 dollar.
Det är ju underbart fantastiskt.
Me löööve.
Men jag vet inte riktigt hur jag ska få hem plaggen ännu. Kanske man kan hitta nån sida som man kan beställa ifrån.

Någon som vet????

Kopia eller inte?

http://us.strawberrynet.com/main.aspx hittade jag massor billig makeup i hur mycket olika kända märken som helst. Och även massor parfymer.
Hittade bland annat S.J. P´s "Lovley", som jag älskar, i en presentbox .

1 * Eau de parfume spray 100ml
1 * Bodylotion 75ml
1 * Showergel 75 ml                                  

 


Nu undrar jag, är det någon som har köpt parfym på internet eller från den här sidan?
Kan man vara säker på att det inte är en kopia av parfymen?


Att fredagsmysa eller inte fredagsmysa...det är frågan...

Idag är det fredag och inget fredagsmys kommer det att bli.
Vi som älskar fredagsmys. När S var i Umeå under två år saknade vi alltid varandra lite mer när det var fredagskväll. Det är ju då man myser lite mer än de andra kvällarna i veckan.
Jag kände mig verkligen ensam dom kvällarna hemma i min lilla tvåa i Hejdegården.
Ikväll blir det inget mys eftersom både jag och S jobbar kväll. Jag är väl hemma straxt innan 21 och S lite efter 22.
Och jag måste hoppa i säng rätt skapligt eftersom jag ska vara på Face i Norrköping imorrn kl 10. Tåget dit går väl vid 9 plus att jag måste fixa mig lite extra än när jag sitter i kassan på Priso. Men det ska bli kul att sminka lite igen. Det blev ju bara ett par gånger under sommaren som jag jobbade på Face. Jag har jättemycket lust känner jag.


Kan ingen snäll människa stoppa dom....

Dagen har varit helt oki förutom att jag haft såååå oooont iiiii maaaaagen.
Ni vet, det så kallade "kvinnliga syndromet".
Så kan det vara. Har knaprat värktabletter idag.
Önskar jag hade en sån där kudde med ris i som man kan värma i micron.
Hade varit skönt när jag satt klistrad framför Idol.

På tal om Idol, hur är folk funtade egentligen?
Har dom ingen självrespekt eller. Jag säger då det.
Den där utländska tjejen som påstod sig kunna sjunga. Kör nån E-Type låt och tappar sin nummerlapp och tror att det var för att den trillade av som de inte gillade henne. De skiter väl i hennes nummerlapp vare sig hon sjunger bra eller dåligt. Ärsch, jag blir så trött.
Kan inte nån snäll människa stoppa de där folket som inte förstår att sjunga inte är deras grej.

Här är en länk, lyssna och njut...(med en nypa salt)
http://www.youtube.com/watch?v=0YNRVYhYf7A

Har iallafall jobbat lite idag. Och Emma din lilla grej, jag blir så stolt över dig att du har lär dig allt så fort. Känns skönt för lilla mig med som har dragit dit dig. =) Tror nog att chefen är himla nöjd.
Goodie!

Nä nu ska jag borsta min tand och tvätta min kind och mysa ner under täcket med "Isprinsessan". Ruskigt bra bok.
Läs den!

Natti...

Tuffa lillsyrran...

Solen lyser ju idag. Det är faktiskt varmt ute, väldigt konstigt.
S och jag gick till affären och handlade lite förrut. Det är skönt när man är hemma tillsammans. Fast egentligen skulle jag ju ha jobbat om jag inte hade varit sjuk.
Känner mig bättre idag så imorrn ska jag jobba igen.

Snart ska S iväg och hämta en ny dator. Kan ju bli kul. Själv ska jag nog ta det lugnt, igen. Spela lite Betapet.

Och så är jag glad för att min Josefine inte åkte till Grekland. För nog var jag lite orolig för min lilla lillasyster.
Stöttade henne självklart i hennes val att åka och göra det där jobbet men jag är ändå lättad.
Tycker du var tuff vännen, som bara drog ifrån plastbrudarna. Haha....




Färdigbakat

Nu är mina bullar färdigbakade. De blev jättemumsiga.
Jag har alltid i mer smör i degen än vad som står på receptet, då blir de alltid bra.
Det är ett bra tips.
För man ska inte snåla på godsakerna när man bakar bullar. Då kan man lika gärna strunta i att baka alls.

Snart kommer nog S hem. Längtar efter honom.

Puss puss

...

Så, nu är ni igång o läser igen.

Kommentera då!!!

Jag blir så glad då....=)

Bulldeg och Bokmal...

Så nu har jag knådat ihop en bulldeg.
Nu ska den jäsa i 30 minuter.
Vad ska jag hitta på så länge då?
Läsa lite? Har just börjat i Camilla Läckbergs första bok "Isprinsessan". Har inte kommit så långt än, men den börjar arta sig. Hoppas den är lika bra som man förväntar sig.
Vet inte hur många böcker jag läst i sommar. 4? Är det många? Ja, ganska många enligt mig själv. Förr kanske jag läste 4 böcker på ett år. Men jag har kommit in i nån slags bokmalperiod. Men det är bara kul.

Så nu ska jag lägga mig i soffan o läsa ett par kapitel.

Kissekatt

Kissekatt

söt kisse juh....var tvungen att visa... *visar*

Jag är en sjuk en som dricker te...

Tack för Ert stöd, Emma och Jenny, angående det senaste inlägget.
Kändes bra.

Är hemma från jobbet idag. Är lite sjuk. Har ju känt mig hängig i flera dagar nu.
Undrar vad det är. På vårdcentralen säger de att jag ska vila och ta det lugnt. Så då gör jag väl det då.
Får se om jag ska jobba imorrn.

Dricker en kopp te nu. Det godaste te:t på påse är Twinings. Helt klart!
Igår köpte jag det paketet med 5 olika smaker i , Citron, Passion Apelsin & Mango, Svarta Vinbär, Körsbär, 5 Röda Bär. Så smakfullt och doftar underbart.
Jag älskar te när det är lite kyligt. Så nu när hösten är på G så ska jag ta mig en tur till TeBoden i stan och köpa några mysiga sorter. Löste är ju såklart det bästa. Fick ju en jättemysig tekanna i lera av Simon förra julen, den kommer användas flitigt.

Får se om jag har ork att baka några bullar idag. Gjorde aldrig det igår.


Dåligt samvete....

Ska man ha dåligt samvete när man har en ledig dag och man är hur slapp som helst?
Förrst nu har jag orkat ta en dusch för att bege mig till affären och handla lite.
Har bara suttit vid datorn och spelat betapet och pratat med sanna, jossan och daniel.
Måste man verkligen göra massor nyttiga saker när man har en endaste ledig dag?
Egentligen tycker jag inte det men ändå får jag det.
Har jobbat i ca 8 dagar i rad och nu är jag inte ledig förrns om en vecka igen.
Då får man väl vara lite lat?

Nån som håller med mig?

...

Så var det måndag igen. 
I helgen var det jobb som gällde.
Men i lördagskväll var jag och Erika på Kniv&Gaffel och käkade god mat.
Den restaurangen är helt underbar när det gäller god mat och bra service. och det är inte speciellt dyrt heller.
Mycket bra!

Imorrn åker Jossan till Grekland för att plåta lite för Slitz..
Är lite orolig för flickan. Men bara hon tar det lugnt med alkoholen och ser till att inte vandra ensam om kvällarna så är det nog rätt lugnt.

Ska bege mig till affären och handla lite. Ska nog baka bullar idag. Är ju ledig så jag har tid.

Hej svejs i lingonskogen....