SuperDuperSommar...

Igår var det balmakeuper för hela slanten. Sminkade från 10.00 till 16.30. Oj oj, hann inte ens äta lunch. Men roligt var det. Alla blev så fina.

På tisdag händer en sak som jag är lite nervös över. Jag kommer skriva mer om det senare. Vet inte om jag vill än. Saker och ting är lite oklara ännu. Hihi...

Idag är jag ledig och det superdupersommar ute. Jag vill åka till Söderköping och äta glass. Men om man inte har nån bil blir det svårt. Hmmm....vad göra. Får fundera lite.

Sola säkert!

Puss...

Chiquita



http://www.chiquitasmoothies.se/

Jag har hittat en ny favvo bland juicer...eller det här är en smoothie.

Chiquita har kommit med tre olika smaker. Banan-Ananas, Banan-Jordgubb och Mango-Passionsfrukt.
Än har jag bara testat den första och den sista i ordningen.
I Love It!

Testa, mycket godare än godis och nyttigare.

Njut vettja!

Bikinis...

Häromdagen beställde jag hem några bikinis.
Jag har ju flera stycken här hemma men jag vill alltid ha nån ny till kommande sommar.
Visst är det så?

Detta var vad jag beställde:

       
(Klicka på bilderna så blir de större)

Vilken är snyggast tycker ni? Jag gillar nog mest de två första. Får se när de dimper ner i brevlådan.


Läsa eller inte läsa

Jag har en fråga till Er som läser min blogg.

Tycker ni att jag gnäller mycket?

Har fått en anonym kommentar av någon som tycker att jag gnäller mycket. Om jag får säga det själv så tycker jag verkligen inte att jag gör det. Tycker mina inlägg är rätt glada och allmänt uppåt. Eller?

Du som inte gillar min blogg behöver inte läsa den. Så enkelt är det.

Jag skriver om sånt som jag har på hjärtat just då och om sådant jag tycker är kul.

Man gör ett val som läsare när man går in på en blogg....Läsa eller Inte Läsa.
Det är bara att välja. Så enkelt är det.

Puss på er....


Nya bågar...



Jag måste köpa mig ett par nya glasögon. Känner att min syn har försämrats och jag vill ha nya tuffa bågar.
Men jag har inte hittat några som kännts rätt än.
Jag vet inte om jag ska sattsa på nån färg eller om jag ska köra på ett par svarta med nåt blingbling på. Hmmm....svårt asså. Kan ju vara kul med en färg, typ röda eller gröna. Fast man kanske blir trött på det och vill ha nåt som funkar till allt. Mina nuvarande är ett par tunnare silvriga, rätt intetsägande men ändå stilrena.

Svårt alltså. Man skulle kanske ta ett par från Face Stockholm och glassa lite med i butiken när man jobbar. Göra lite smygreklam...hehe.

Får se om jag kan hitta mig ett par efter semestern. Har inte riktigt råd nu ändå, det kostar ju mer än skjortan kan jag lova.
Äre nån som vill skänka en slant så är det mycket välkommet.


Jippi Jippi!!!

Ikväll blev det köttfärsås och spaghetti. Mumms!
Fast jag kan inte känna någon doft för jag är så täppt i näsan. Känner inte så jätte mycket smak heller för den delen.

S gick just hemifrån för att jobba natten. Tråkigt!

På torsdag är det exakt 1 månad tills vi åker till Grekland. Det ska bli så härligt. Bara han och jag och solen. Mysigt!
Jag ska gå i fina klänningar hela dagarna, eller nej inte på dagarna för då ska jag ha bikini. Men på kvällarna när vi går på restaurang.

Imorgon är jag ledig och på tisdag blir det nog jobba igen. Har ingen feber nu ikväll. Eller det har jag iof inte kollat men det känns inte som jag har nån. Vänta ska kolla nu............nej jag hade ingen feber. Hurra!!!!!
Då blir det jobb på tisdag.
Och så kommer jag kunna sminka bal i Norrköping på fredag. Ska bli så kul nu när jag var sjuk i lördags när jag skulle sminkat för balflickorna här i Linköping. Jippi Jippi!


Fiasko? och Beverly Hills

Fiasko!!!! Igen!!!!

Ja, jag håller med. Tycker Sverige var bättre än att hamna på 18:e plats.
Rysslands låt var väl inte den bästa men heller inte den sämsta. Om jag får säga det själv så gillade jag nog Norges låt. Den hade ett fint budskap. Flera låtar hade säkert fina budskap, men man förstår ju inte alla språk och då blir det svårare att gilla en låt.
Charlotte gjorde ett riktigt bra framträdande. Strålande!


Norges låt -08

Vad tycker ni om gårdagens tävling?

Jag är fortfarande sjuk. Varför vill det inte släppa? Hoppas jag kan gå till jobbet på tisdag iallafall. Inget kul att vara hemma längre.


Brenda, Dylan & Kelly

S jobbar dag och natt idag. Så när han kommer hem nu i eftermiddag kommer han gå och lägga sig för att orka det kommande nattpasset. Trist för mig, inget sällskap.
Får väl kolla lite på Beverly Hills. Är i mitten av säsong 3 nu. Brenda har just blivit övergiven att Dylan och Kelly. Stackars Brenda. Men jag längtar tills Erika har fått säsong 4 och hon sett klart den så att jag kan kolla på den. Tror det är då de flyttar till "The Beach house".

Jaja...nu ska jag nog betapeta lite.

Bye bye...


Tips tack!!!

Jag är lite trött på den här bloggsidan, alltså blogg.se eller publishme.se.

Om man ska byta vilken är då bättre? nån som vet och har koll?

Ge mig lite tips då!!!

Bye...

Balsmink, Melodifestivalen och Betapet...

Sitter här och surar över att jag har ont i luftrören och att min näsa och mitt vänstra öga rinner hela tiden.
Jag ringde till Anna igår och sa att jag inte kunde jobba idag. Jag måste bli frisk och det är inte juste mot den jag ska sminka, att jag ska stå där och snörvla och hosta och febra. Jag skulle ju bara sminkat 2 personer så det löste sig nog bra. Som tur är får jag sminka bal nästa fredag i Norrköping i stället. Det är ju så roligt. Alla flickor ser ut som prinsessor. Så fina så. Jag ångrar lite ibland att jag inte dansade bal, men samtidigt ångrar jag det inte heller. Det är ju svindyrt för det första och för det andra, alla balträningar. Nä, fy.



Ikväll är det personalfest men jag får snällt stanna hemma. Får bli lite mys med godis och så framför Eurovision Song Contest. Undrar hur det komer gå för Chalotte ja. Vi vinner inte det är ju nåt som är säkert.

Nu ska jag köra några Betapet igen. Jag vann en match nyss, jag är såååå bra. Haha...

Bye Bye

Drömma kan man ju alltid...

Åhhh, jag är sjuk.

Tråkigt!

I tisdags åkte jag, S, Emma, Elin och Oskar ner till Tomarp i Skåne för att överraska Deras pappa som fyllde 50 år. Vi bodde på Tomarps Gårdshotell som var helt underbart fantiastiskt,
www.gardshotell.com.
Så lyxigt och fint hotell har jag aldrig bott på. Har iof inte bott på speciellt många men detta var en upplevelse. Det låg ute på landet vid en sjö och runomkring var det en massa äppleplantager. De som hade bott på den här gården för typ 100 år sedan hade hand om äppelskörden.
Vi kom iallfall dit efter lite virrande efter rätt väg. Göran blev jätteglad och vi med såklart. Det är så kul att överraska någon.
På kvällen åt vi en jättefin 4-rätters middag med utvalda viner till. Det var så gott.
Och rummen vi hade var jättevackra. Sådär lantligt romantiskt inrett, precis så om jag vill ha det i vårt sovrum.
Frukosten var oxå helt underbar. hur mycket som helst att äta.

Inte ångt ifrån hotellet ligger en kyrka som var jättefin. Skulle passa perfekt att gifta sig där och sedan ha brölloppsmiddagen på hotellet. Men det är ju lite dyrt. Så man kanske bara får drömma om det.

Ja, i vilket fall så blev jag sjuk när vi åkte hem från Tomarp. Trist, för imorrn ska jag sminka bal på face. Får se om jag orkar med det. Och på kvällen är det middag med jobbet på Ginhis Kahn. Det kommer jag nästan inte orka.

Vi får se.

Kramis...

Jag kan fuska till mig massor pengar...hihi...

Oj, nu har jag inte bloggat på några dagar igen. Har flyttat min blogg och kan inte läsa alla bloggar som jag hade bokmärkt. Tråkigt, men den funktionen kommer nog tillbaka senare.

Jaha, vad har hänt sedan sist?

S har köpt PlayStation 3 och GTA 4 så han är helt fast i det. Själv har jag börjat spela lite Sims 2. Det kan man ju oxå fastna i. Speciellt om man kan knepet hur man får massor med pengar, vilket jag då kan. Då kan man köpa alla fina saker. Kuligt.

Det regnar idag och jag har jobbat hela helgen. Tråkigt.

Jaja, nu ska jag nog spela lite.

Bye Bye...

Sola och mat

Ska nart ge mig ut på en promenad och sen ska jag sola lite solarium. Fast det blir en kort solning för rören är så starka där jag solar.

Sen ska jag handla till dagens middag. Blir kantonesisk kyckling idag. Samma som MatNicklas gjorde häromdan.

Kantonesisk kyckling med ingefära och broccoli
Ingredienser Beräknat för 4 portioner
4 st kycklingfiléer
1 st purjolök
1 dl färsk ingefära, finhackad
0,5 dl matolja
2 st broccoli
6 st salladslökar
 salt
 
Kantonesisk kyckling med ingefära och broccoli
Gör så här:

Koka kycklingfiléerna i saltat vatten i ca 15 min eller tills de är färdiga. Skär bort rot och blast på purjolöken och skölj den noga. Finhacka purjolöken och svetta den tillsammans med den hackade ingefäran i en kastrull med matolja. Det skall inte stekas utan bara värmas upp. Smaksätt med salt.

Skär broccolin och salladslöken i mindre bitar och ångkoka eller koka dem lätt under lock i 10-15 min.

Skär upp kycklingen i skivor vid servering. Servera de kokta grönsakerna till. Toppa med den finhackade ingefäran och purjolöken.

Källa: Svt.se


Vill ha en liten trädgård...

Sitter ute i Ljungbro hos mamma och pappa.
Åkte ut hit igår efter att jag jobbat i Norrköping. S blev kvar i Loftahammar en natt till så jag kände inte för att sitta hemma ensam och uggla igår kväll. Mamma hämtade mig på stationen och vi åkte snabbt hem till mig för att hämta lite övernattningsgrejer.

Vi grillade igår. Det var så gott.

Jag har länge längtat efter att ha en egen liten trädgård, den behöver inte alls vara stor. Bara man lixom kan gå ut i solen och känna lite gräs under förtterna och att man kan ta fram grillen på sommaren. Tror iof att vi kan grilla på vår balkong ändå men det är inte samma sak. Jag vill kunna bjuda hem vänner och sitta i utemöbler och äta en god grillad köttabit. Mumma! Jaja, det får bli i framtiden.

Jag är ledig idag och imorrn. Tråkigt att vädret blir sämmre imorgon. Men det får man leva med.

Nu ska mamma och jag till Plantagen och sen åker jag nog hem till mig.

Hej svejs i lingonskogen...


tack & hej leverpastej...

image449
Bild: Tannerfors Slussar, Linköping

Tog en otroligt skön powerwalk hem från jobbet ikväll. Gick utmed Stångån. Det är så fint där nu när allt är så grönt.
Gick förbi min gamla lägenhet också. Saknar den lite faktiskt. Det var nån speciell känsla med att bo där ensam och ha S uppe i Umeå. Att längta efter honom och att få åka ensam upp till honom lite då och då.
Ja, ja...minnen minnen.

Nu ska jag hänga upp en tvätt sen ska jag sussa.

Tack & Hej Leverpastej...

Igår och idag...

Igår var det vackert väder, både S och jag var lediga. Så vi tog en härlig promenad in till stan.
Jag köpte mig ett par nya jeans och två toppar på Gina Tricot. Fast, storleksoptimist som jag är ibland valde jag såklart en storlek för liten i topparna. Blir att byta till storlek Medium idag. Medelmåtta som jag är. Hihi...

Har beställt ett par vita tygskor från Din Sko med. Skulle köpt dem på stan igår men de var slut. Tyyyypiskt!

Idag blir det jobba. Ska gå till jobbet idag när solen lyser så fint.

Nu är det bara 1½ månad kvar tills vi åker till Kreta. Åhhh, jag längtar som en tok.
Längtar efter grekisk sallad, det är ju så gott. Och tzatziki med såklart. Mmmm....
Och några dagar efter det blir det Jämtland och Strömsund med pappa. Mysigt. Ska fiska varje dag asså.

image448




Huvudvärk och solsemester...

Vaknade med värsta huvudvärk. Inget att göra mer än att ta en tblett o vänta på att det ska gå över. Ska ju börja jobba kl 13.

Igår betalade vi vår solsemester. Skönt att slippa tänka på det nu. Bara att spara fickpengar. Ska bli helt underbart att åka med min älskling. Sola och bada, mysa med god mat på mysiga restauranger, dricka gott vin och bara ta det lugnt.
Åh, vad jag längtar. Det är mindre än två månader kvar nu. Hihi...

Nu måste jag fixa mig till jobbet.

Bye Bye Then...